Vlakauto - Blokvlak

Unieke vlakservice

Is uw blok aan een vlakbeurt toe?

Bel ons, dan plannen wij een afspraak voor u in.

Een hakblok slijt, dat is logisch. Na verloop van tijd, afhankelijk van het gebruik, komen er kuilen in het oppervlak. Dat hoeft niet direct te betekenen, dat u dan een nieuw hakblok zou moeten kopen. Blokvlak zou Blok-vlak niet zijn als ze daar geen eenvoudige en praktische oplossing voor zouden hebben: vlakken.

Onze mobiele vlakservice-wagen rijdt bij u voor en uw hakblok wordt naar de vlakwagen gereden. Het vlakken wordt in de vlakservice-wagen gedaan, dat betekent voor u dus geen stof en rommel in de werkplaats of voor de deur. Het werkelijke vlakken wordt gedaan door het minimaal noodzakelijke laagje van uw hakblok af te zagen en de randen weer af te schuinen.

 

Uiteraard wordt u hakblok net zo veel lager als de laag die er wordt afgezaagd. Dat lossen we op: We passen de werkhoogte weer aan naar het door u gewenste niveau. Dat doen we door nieuwe (dikkere) kunststof klossen onder het onderstel of balken op het onderstel te monteren. 


We overleggen vooraf met u wat noodzakelijk is en wat u wenst, zodat u exact weet wat de kosten zullen zijn. Onvoorziene omstandigheden daargelaten, is uw hakblok binnen een uur weer tip-top en staat het blok weer op zijn plaats!