Mengbaktafels

U kunt uw product geheel naar eigen wens laten maken door de specialisten van Blokvlak.

Voor een offerteaanvraagformulier;
klik hier

!

Mengbaktafel

!

Blokvlak mengbaktafels zijn allereerst kwalitatief hoogstaand en duurzaam. Daarnaast uitgekiend plaatsbesparend. Met name in bedrijven waar gewoekerd wordt met ruimte is deze tafel een oplossing, waar u veel plezier van zult beleven. Door uitsparing in de onderzijde van het roestvrij stalen chassis kunt u eenvoudig een 150 liter of 200 liter mengbak eronder plaatsen op de momenten dat u die nodig heeft. De Blokvlak mengbaktafels zijn vervaardigd van roestvrij stalen kokerprofiel en voorzien van vier stelvoeten.

De constructie is zodanig aangepast dat ondanks het ontbreken van het onderrooster toch een stabiele en robuuste werktafel wordt geleverd. Het werkblad is een volkern kunststof snijblad, dat is voorzien van een opstaande achterrand.

 

Zoals u van hygiene furniture mag verwachten zijn alle lassen “rondom dicht”, kortom geen verborgen naadjes. Dat betekent dat u zeker bent dat schoon ook echt schoon is.

Afwijkende maten zijn uiteraard mogelijk, ofwel elke maat is leverbaar . Ook tafels voor kleinere of grotere mengbakken.

Vraagt u ons ook naar de roestvrij stalen mengbakken, onze aanbieding zal u verbazen!

 

Een roestvrij stalen werkblad is tegen meerprijs leverbaar.

De Blokvlak mengbaktafels zijn uit voorraad leverbaar in de volgende afmetingen:

175 * 70 * 92 cm
200 * 70 * 92 cm

De breedtes zijn tevens leverbaar in 80 cm, 90 cm, 100 cm en 120 cm. Deze breedtes zijn ook uit voorraad leverbaar.